over ons

Bild "over ons:1.png"U bent van harte welkom op onze homepage en we zijn blij dat u ons heeft gevonden. Op de volgende pagina's willen we onszelf en onze kleine maar mooie Pomeranian's ras introduceren.
Wij wonen in het prachtige Almere, rijk aan natuur en ruimte. Onze honden zijn een groot  onderdeel van ons gezin en leven met ons in een gezellig huis met tuin.
Wij fokken volgens de rasstandaard van de Raad van Beheer. Wij fokken alleen gezond en mentaal sterke honden. En doen er alles aan om de rasstaandaard te verbeteren. Wij hechten veel belang aan gezonde en sterke hondjes, uitstekende vacht kwaliteit en de vervulling van de FCI-standaarden. Onze pups worden liefdevol opgevoed in het gezin. Daarom zijn ze goed gesocialiseerd met een goed karakter. Aan goede verzorging en voeding hechten wij veel belang. Bij aflevering zijn ze door een dierenarts onderzocht, getitterd en zo nodig gevaccineerd met EU-paspoort  gechipt door de Raad van Beheer en DNA. Wij adviseren na aankoop en zoeken alleen verantwoordelijk en liefdevolle mensen.
Wij distantiëren ons van dealers. Bij ons wordt gefokt op kwaliteit in plaats van kwantiteit. Dieren zijn de beste vrienden van de mens, daarom is het belangrijk voor ons om te benadrukken dat we een ras dat is gericht op het aan een gezonde, goed getypeerde en gesocialiseerde dieren te verhogen. Ons doel is om onze dieren alleen in de beste handen te geven.
We zullen blij zijn om informatie in een persoonlijk gesprek te geven.


              
Bild "links:akc1.png"
  
           
Bezoek ons op Facebook: Bild "over ons:fb1.png"
  


  • Statistikbezoekers
  • » 1 online
  • » 1 vandaag
  • » 1.746 totaal

contact:

Ronald & Astrid van Nes
Flevoland Nederland
Tel.: +31648139654
mail: vd.roasgardens@gmail.com

Zoeken

Info

©  by Pomeranian van de Roasgardens
Laatst Bijgewerkt over ons (26.09.2018, 17:12:02)
powered by moziloCMS | Theme by sbDESIGN modified by CG Both
⇑ Top